top of page

Min historia

Du vandrar Din stig genom livet och jag min.

 

Min stig startade här i Hofors och förde mig sedan till London som aupair, där jag tog hand om två barn, Kate 3 år och Oliver 3 mån, de visade mig hur viktigt det är att knyta an och samspela med barnen.

 

Camden Town var mitt favoritställe i London och där väcktes mitt intresse för andlighet. Från London till Stockholm där jag bodde i 9 år och jobbade på ett dotterbolag till SAS vilket innebar billiga resor utomlands, jag besökte Europas huvudstäder, Indien där Taj Mahal och Ganges floden gjorde stora intryck, Thailand, Malaysia, Indonesien med Bali, Hong Kong och Singapore.

 

Västafrika och den västafrikanska dansen med trummorna som jordade och fyllde mig med en enorm glädje. Syd Amerika med Peru, vandrade i bergen, besökte Titicacasjön och en rad helt fantastiska platser, där kom jag i kontakt med shamanismen. 

skog stig.jpg
IMG_0585.JPG
vattenfall 2.jpg

Historien Fortsätter 

Något jag tagit upp igen och går nu Medicinhjulet-Shamanens väg från incatraditionen i Peru hos Annias ASK i Falkenberg. Hos Annia har jag även utbildat mig till ASK Behandlingsterapeut, där healing av ande, själ och kropp är det centrala. De nio Munay Ki riterna som leder till att du blir en person med visdom och kraft och som har accepterat att bli en förvaltare över hela skapelsen.

Jag sa upp mig från jobbet i Stockholm, sålde lägenheten och gav mig i väg till Nya Zealand där jag jobbade på en fårfarm och reste runt i ca 1 år. Var även några månader i Australien, träffade Jörgen från Tyskland, flyttade dit och startade mina år som förälder.

 

Nu kom babymassagen in i mitt liv genom boken Sanfte Hände av Frédérick Leboyer, jag masserade Max och kände hur kontakten oss emellan fördjupades och vilket lugn den gav oss båda. Ville så gärna förmedla den känslan till andra föräldrar och barn. Jag utbildade mig till spädbarnsmassageinstruktör genom International Association of Infant Massage grundad av Vimala McClure. Flyttade åter till Hofors, träffade Erik och fick två barn till, Felix och Leo. Masserade mina barn och höll kurser i babymassage här i Hofors.

 https://www.gd.se/2008-12-22/massage-ger-valmaende-barn

 

Har alltid haft en dröm om att utbilda mig till Barnmorska så jag började med att utbilda mig till sjuksköterska. Jobbar nu deltid som sjuksköterska inom kommunen. 2018 utbildade jag mig till Doula och hade två uppdrag under 2019 innan Covid tog över. 2019 startade jag även utbildningen till Barnmorska som jag avbröt efter ca 11 månader. Det kändes inte rätt för mig.  Jag känner att jag bättre kan bidra som Doula under Ditt barns födelse.

 

Hoppas Din stig korsar min och vi möts…...

bottom of page