top of page

Min Historia

Du vandrar Din stig genom livet och jag min. Min stig startade i Hofors och förde mig sedan till London som aupair, där jag tog hand om två små barn, de visade mig hur viktigt det är att knyta an och samspela med barnen. Camden Town var mitt favoritställe i London och där väcktes mitt intresse för andlighet. 

skog stig.jpg
skog stig.jpg

Resan genom livet

Från London till Stockholm där jag bodde i 9 år och jobbade på ett dotterbolag till SAS vilket innebar billiga resor utomlands, jag besökte Europas huvudstäder, Indien där Taj Mahal och Ganges floden gjorde stora intryck, Thailand, Malaysia, Indonesien med Bali, Hong Kong och Singapore. Väst Afrika och den Väst Afrikanska dansen med trummorna som jordade och fyllde mig med en enorm glädje. Syd Amerika med Peru, vandrade i bergen, besökte Titicacasjön och en rad helt fantastiska platser, där kom jag i kontakt med shamanismen. 

Något jag tagit upp igen och går nu Medicinhjulet-Shamanens väg från incatraditionen i Peru hos Annias ASK i Falkenberg. Hos Annia har jag även utbildat mig till ASK Behandlingsterapeut. Annia har givit och lärt mig ge de nio Munay Ki riterna som väcker din inre visdom och kraft och som får dig att acceptera att bli en förvaltare över hela skapelsen.

Mor och barn på stranden

Störst av allt är kärleken

Jag sa upp mig från jobbet i Stockholm, sålde lägenheten och gav mig i väg till Nya Zealand där jag jobbade på en fårfarm och reste runt i ca 1 år. Var även några månader i Australien, träffade Jörgen från Tyskland, flyttade dit och startade mina år som förälder. 

 

Nu kom babymassagen in i mitt liv genom boken Sanfte Hände av Frédérick Leboyer, jag masserade min son och kände hur kontakten oss emellan fördjupades och vilket lugn den gav oss båda. Ville så gärna förmedla den känslan till andra föräldrar och barn. Jag utbildade mig till babymassageinstruktör genom International Association of Infant Massage grundad av Vimala McClure. Flyttade åter till Hofors, träffade en ny man och fick två barn till. Masserade mina barn och höll kurser i babymassage här i Hofors. 

 

Har alltid haft en dröm om att utbilda mig till Barnmorska så jag började med att utbilda mig till Sjuksköterska, examinerad 2014.

2018 utbildade jag mig till Doula via ODIS Doula utbildning - Trygg Förlossning.

2019 startade jag utbildningen till Barnmorska som jag avbröt efter ca 11 månader. Arbetsmiljön var stressig, jag hade hand om tre födande kvinnor på mitt pass. Det kändes inte rätt för mig.  Jag känner att jag bättre kan bidra som Doula under Ditt barns födelse och ha full fokus på bara Dig och Ditt barn.

 

2022 utbildade jag mig till Gravidyogalärare via Hormonyyoga, Ellen Engvall. Ett fint komplement till Doula och Babymassageinstruktör där kontakten mellan mamma och barn fördjupas under graviditeten. Jag håller Gravidyogakurser med fokus på ett ökat välbefinnande för mamma och barn under graviditet och förlossning via andningsövningar, mantran, meditation, fysiska kroppsövningar och avslappning. 

Hoppas Din stig korsar min och vi möts...

Jorden och rymden
bottom of page