top of page

Tjänster

Gravidyoga, Doula, Babymassage och ASK Behandling

Prenatal yogaklass

Gravidyoga

Du möts i en trygg och omhändertagande miljö där du skapar kontakt med bebisen i magen, tar hand om din fysiska kropp, möter dig själv på insidan och förbereds inför förlossning och den kommande mammarollen. Mycket fokus läggs på andningsträning. Ditt lugna djupa andetag gör att barnet i magen känner sig lugnt och tryggt. Yogans andningsträning ger dig verktyg att hantera smärtan när du föder och uthållighetsövningarna ger ökad tillit till din egen förmåga och inneboende kraft. Flera internationella studier påvisar gravidyogans goda effekter som: 

  • Bättre sömn

  • Bättre kroppskontroll

  • Bättre syresättning i kroppen samt bättre cirkulation till och från moderkakan

  • Minskad utsöndring av stresshormoner

  • Större psykiskt välmående samt högre grad av optimism

  • Positiva effekter på fostret innebär större uthållighet under förlossningen och stabilare hjärtljud 

  • Minskar risken för instrumentella interventioner under förlossningen, färre kejsarsnitt samt kortare öppningsskede

 

Graviditetsprocessen är en transformerande fas med stora förändringar. Gravidyogaklasserna ger dig möjlighet att vara med andra som går igenom liknande erfarenheter.

 

Yogamattor och kuddar finns i kurslokalen.

Vi träffas vid 8 tillfällen, 75 minuter per tillfälle.

 

Kursavgift 1280 kr eller drop-in 170 kr

Doula  

Som Doula använder jag mig främst av andning, avslappning, rösten och tankens kraft som beskrivs i boken "Föda utan rädsla" av Susanna Heli.

Jag hämtar även inspiration från boken "Föd på dina villkor" av Maria Bengtsson Lenn och Victora Häggblom.

Mitt mål som Doula är att ge er stöd, trygghet, lugn och verktyg så att ni som föräldrar och barnet i magen kan känna medveten närvaro och delaktighet tillsammans i den här fantastiska händelsen som förändrar era liv för alltid.

Vi träffas online via FaceTime, zoom eller fysiskt på plats, Du/ni väljer det som passar bäst för Dig/er.

När det gäller fysiskt stöd hemma eller under förlossningen är det viktigt att personkemin stämmer överens och då ingår alltid ett första möte gratis för att känna efter om vi "klickar". 

För stöd hemma eller under förlossningen kommer vi överens om en fast avgift beroende på hur Du/ni vill ha det.

För mer info: https://doula.nu/

Babymassage  

Lotta doula.jpg

Babymassage utvecklar den kärleksfulla, känslomässiga bindningen mellan förälder och barn. Den stärker förmågan att tyda barnets kroppsspråk och signaler. Hjälper barnet att slappna av och frigöra stress. Stimulerar och reglerar barnets andning, blodcirkulation, tillväxten av hjärnceller, hormonsystemet, vakenhet, immunsystemet och matsmältning. Lindrar ofta barnets besvär vid magknip och koliksmärtor.

Du masserar ditt eget barn och jag visar massagen på min docka. 

Det går bäst att lära sig massagen innan barnet rör sig alldeles för mycket, ålder 0 - ca 4-5 månader. När du lärt dig hur massagen går till kan du massera barnet även när det rullar runt och inte kan ligga stilla under massagen.

Jag kommer att ha liggunderlag till alla barn på kursen. Du behöver ta med en filt att forma som ett bo runt barnet, en handduk att lägga barnet på och en liten handduk att lägga som skydd då barnet masseras utan blöja.

https://www.gd.se/2008-12-22/massage-ger-valmaende-barn

Kursavgift: 1080 kr 

ASK Behandling

En ASK behandling är en unik behandlingsform där du får hjälp med att återställa ditt system. Den utförs sittande på stol med kläder på. Din ASK behandlingsterapeut börjar med en diagnosreading som innebär en medial scanning över din kropp, själ och ande. Utifrån vad som medialt lyfts fram här fortsätter behandlingen med att balansera eteriska kroppar och chakran. Vid behov löses tidigare inkarnationer upp. Transformation av olika blockeringar och trauman sker och därigenom får du en skjuts i din personliga och andliga utveckling. Olika arbeten via kundalinikraften kan korrigeras för ett bättre flöde och även nya eteriska kroppar kan överlämnas till dig för att din andliga utveckling ska påbörjas eller fortsätta att expandera. Efter avslutad behandling får du veta hur du fortsätter din andliga utveckling och hur Du ska gå vidare för att komma ur ett eventuellt mönster.

 Det som kan ingå är även en eller flera

Munay Ki riter.

Munay Ki hjälper dig att få en ny kropp, en kropp som åldras, helas och dör annorlunda. En kropp som inte påverkas av våra gener, förfäder och karma. 

Kan göras på plats eller på distans, online via

FaceTime eller zoom. 

988 kr​

certifikat till hemsidor.jpg
Reiki terapi
bottom of page